Ginesta

 

L’escola bressol Ginesta és una escoleta petita que ara fa onze anys va obrir les portes a infants i famílies oferint dia a dia l’aventura de viure i conviure plegats, aprendre i créixer en les nostres relacions.

Cada nen i cada nena és un esser competent que té la capacitat de pensar, observar, participar, decidir, rebutjar, fer propostes i estimar, establir vincles afectius i relacions diverses… I això ho fa jugant !!!!

Jugant els nostres infants viuen noves experiències, assagen actituds i habilitats socials que aniran construint mica en mica el seu aprenentatge.

 

 

L’escola assoleix la seva tasca educativa des de l’estima i el respecte als nens i nenes dipositant les màximes expectatives en cadascun d’ells, creient en les seves capacitats i compartint amb les famílies el goig i la responsabilitat de transmetre els valors fonamentals de responsabilitat, sinceritat, autoestima i amistat..

L’equip educatiu ofereix l’acompanyament de cada infant en la seva llibertat davant de situacions en les que haurà de triar i resoldre conflictes, tot oferint i estimulant actituds positives en el seu dia a dia. Procurem una atenció el més individualitzada possible a cada infant.

La vida quotidiana és l’eix que facilita les vivències als nens i nenes tot relacionant-se, coneixent i coneixent-se.

A partir dels diferents moments del dia es fan les propostes que els ajuden a satisfer les seves necessitats bàsiques i acceptem i valorem les seves iniciatives.

DSC06279        DSC06263

Les famílies ens ajuden a fer l’escola amb la seva confiança i complicitat cap a les mestres i la resta de gent que fa l’escola i gaudim de compartir vivències plegats en els espais de joc, participació i intercanvi que anem construint curs rere curs.

DSC05136

Veure les entrades de l’escola al bloc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s